Όροι χρήσης ιστοσελίδων


Η επίσκεψη στις ιστοσελίδες αυτές προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτών προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς δεν επιτρέπεται η η αντιγραφή του χωρίς την γραπτή συναίνεση του διαχειριστή του ιστοχώρου.

Αυτά τα κείμενα απευθύνονται σε ενήλικους πολίτες πάνω από δεκαοκτώ ετών και η ευθύνη της αξιολόγησης των όσων παρουσιάζονται ανήκει στον αναγνώστη των ιστοσελίδων αυτών και δεν μπορούμε λοιπόν να επηρεάσουμε τις πράξεις του.

Οποιαδήποτε και αν είναι η δομή των κειμένων ή η διατύπωση τους, δεν έχουμε πρόθεση να προτείνουμε σε κάποιον να κατασκευάσει ό,τι παρουσιάζεται. Ο σκοπός κάθε κειμένου είναι μόνο ενημερωτικός.

Οι ιστοσελίδες αυτές δεν είναι εμπορικές αλλά ενημερωτικές. Όποια συναλλαγή τυχόν προκύψει με επιχειρήσεις που πιθανόν αναφέρονται ή μπορεί μελλοντικά να αναφερθούν, θα αφορά συναλλαγή του επισκέπτη των σελίδων αυτών με αυτές τις επιχειρήσεις. Δεν προτείνουμε καμία από τέτοιες επιχειρήσεις, αφού δεν έχουμε και καμία σχέση με αυτές. Οποιαδήποτε συναλλαγή ενδεχομένως γίνει με διαχειριστή, συντάκτη ή άλλο συνεργάτη των σελίδων αποτελεί απλή ιδιωτική συναλλαγή, διάθεση είδους δηλαδή από την προσωπική ιδιοκτησία του που το διαθέτει σε κάποιον, όπως για παράδειγμα με μια αγγελία.

Η χρήση εργαλείων και η απόπειρα οποιασδήποτε κατασκευής, συνεπάγεται την έκθεση σε κίνδυνο ατυχήματος! Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει αν, παρά τις προειδοποιήσεις, κάποιος αποφασίσει να κατασκευάσει οποιαδήποτε από τις κατασκευές που φτιάξαμε εμείς και καταγράψαμε στις σελίδες αυτού του χώρου, ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή ή εφαρμογή, ή και από τη χρήση όσων παρουσιάζονται, έμμεσα ή άμεσα.

Ενημερωτικό δελτίο

Γραφτείτε στη λίστα φίλων των ιστοσελίδων μας και θα λαμβάνετε ανά δίμηνο e-mail με ενημέρωση για νέες κατασκευές με αιολική ενέργεια και φωτοβολταικα!

Στείλτε απλά το email στο οποίο θέλετε να λαμβάνετε αυτό το ηλεκτρονικό δελτίο:

Απεχθάνομαι την ανεπιθύμητη αλληλογραφία όσο κι εσείς! Σας διαβεβαιώνω ότι το email σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου.

Πρώτο στην Ελλάδα!

Το πρώτο site στην Ελλάδα αφιερωμένο αποκλειστικά στην ιδιοκατασκευή ανεμογεννήτριας!